Räkröra

DATUM: 2009-09-05 KLOCKSLAG: 22:27:32
Tror denna röran skulle passa till det mesta faktiskt. Vi valde att ha den på varma baguetter. Som ni märker är den lite nyttigare än vad andra röror kan vara, alltså kan man mumsa lite extra med gott samvete för er som tänker på vikten :)

Receptet är taget ifrån denna blogg. 

Räkröra:

250 g kesella 1%
½ dl vatten
200 g skalade räkor
2 kokta ägg
1 äpple

1 liten rödlök
2 msk hackad dill
salt
svartpeppar

Finhacka ägg, lök och äpple. Lägg i en skål och blanda i kesella, vatten och dill. Rör till sist i räkorna och smaka av med salt och peppar.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Designed by Hang