Jordgubbskräm

DATUM: 2010-06-20 KLOCKSLAG: 15:21:34

Smakar helt underbart.. precis som den på förpackning, men utan alla konserveringsmedel, socker, knepiga ämnen i.
Även detta recept är från Raw Delight.


Jordgubbskräm
2 port

225 g jordgubbar, tinade eller 4 dl färska
5 aprikoser
ca ½ dl vatten eller blötläggningsvattnet från aprikoserna
2 cm färsk ingefära

(jag hade ingen ingefära så jag uteslöt den)


1. Blötlägg aprikoserna i 4-10 timmar.

2. Mixa ingredienserna i mixern till jämn konsistens.


Använder du färska bär, behöver du lite mer vatten än om du använder tinade.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Designed by Hang