Kläder till Titti :)

DATUM: 2008-07-31 KLOCKSLAG: 18:26:44
Idag fick jag besked om att mitt paket från doggie.se har kommit! :)
Jag har beställt en vinterjacka och en regnjacka till min lilla vovve, hoppas att dom passar!
För er som har hund, kika in den sidan, mestadels är det Puppias märken och tycker det verkar som dom håller bra kvalitet!

Usch vad jag känner mig trött och seg idag.. ska till jobbet sen igen. Fast jag är ledig fre,lör och sön natt. Therese undrade ifall vi ville komma till henne & Petri i Växsjö, det är någon slags byfest där.. men vi vill inte riktigt lämna ifrån oss Titti ännu då hon är så osäker, och vi vill inte ta med henne heller, det blir nog för mycket för henne med allt folk runtomkring, så vi passar nog denna gången.
Det kommer nog ta tid med denna lilla hunden vi skaffat, hon är fruktansvärt osäker på allt och alla, men det är det värt, jag har fäst mig oerhört vid henne på dessa 7 veckorna, hon är så go! :)
Jag ser ju framsteg och hon har gjort stora sådana sedan hon kom till oss, förstår det iförsig att hon är så himla osäker, vad ska man begära av en hund som levt 4 år i en hundgård som nästan aldrig fått komma ut?

La la la, vad kul, snart ska jag till jobbet.. *suckar stort*

Bifogar en bild på kläderna jag köpte! :)
Vänster är vinterjackan & höger är regnjackan, tror ni hon blir söt i dom eller? *ler*

Ha det gottans!

Dessa kläder har jag handlar till Titti.

Slutet på juli

DATUM: 2008-07-30 KLOCKSLAG: 17:11:41
Tänk vad tiden går fort.. Nu är snart juli slut! Ser inte fram emot vintern.. jag blir så fruktansvärt låg och deppig då :(
Man måste lära sig att leva efter dom små sakerna i livet helt enkelt för att hålla gnistan uppe, men inte många gör det & jag är dålig på det med.

Inatt ska jag jobba, det är heller inte något jag ser fram emot, det har känts väldigt tungt det senaste. Tidigare har det gått i perioder men nu har jag stannat i en svacka känns det som.. Jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur detta. Jag har ingen energi kvar att ge! Trodde att det skulle kännas bättre efter semestern men det gjorde det inte. Har funderat på att söka annat jobb utanför vården men det är inte det lättaste heller eftersom allt kräver utbildning och erfarenhet idag. Ja ja, detta ämnet återkommer jag nog med säkerhet framöver igen, skulle ta timmar att skriva ner allt jag kände & det hinner jag inte idag :)

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och kolla vidare på "Top Chef" :)

Ha en underbar dag!

Första inlägget! :)

DATUM: 2008-07-30 KLOCKSLAG: 00:49:04
Ja, då har man skaffat sig en blogg då.. Hade en för något år sedan men det blev inget med den efter ett tag, så nu gör jag ett nytt försök :)

Vilken värme vi har haft! Idag var det dock något svalare, och tur var väl det, har varit helt slut dom sista 2 dagarna pgr av värmen.. VET att jag inte ska klaga, men klarar inte riktigt av värmen känns det som. För att inte tala om huvudvärken som jag hade igår & även vaknade med idag! :(

Det får bli ett kort inlägg idag, nu ska jag ut med Titti & sen ska vi lägga oss i sängen och kolla lite på tv.
Daniel jobbade sin första dag idag efter semestern, han var måttligt road, förstår honom :)

Må gott sålänge!

Välkommen till min nya blogg!

DATUM: 2008-07-29 KLOCKSLAG: 22:11:38