Ett paket kommer lastat..

DATUM: 2009-08-31 KLOCKSLAG: 19:38:18
Pust. Nu sitter jag äntligen i soffan.
Idag har jag hunnit med att träna, sola, handla, hämta paket, dammsugit & moppat golvet hemma.. Nu sitter jag med en kopp kaffe, lyssnar på Nickelback i stereon & ska bara slappa hade jag tänkt :)
Som sagt, har hämtat ut paket idag! Beställde lite hälsokost från Bodystore för några dagar sen. & så ett par skor från Skopunkten. Kunde inte låta bli faktiskt, dom var så söta :) Kan nog inte använda dom detta året då det är ett par sommarskor så jag får väl vänta tills våren kommer igen :(




Paketet innehöll detta. Blandat smått & gott :)


Visst va dom söta?

Ny dag & nya saker att göra

DATUM: 2009-08-31 KLOCKSLAG: 11:16:46
Gick upp för en halvtimma sedan & när kl ringde kände jag mig så trött.. antar att det är efter promenaden igår. Vi gick i nästan 2 timmar i backar & på mysiga skogsvägar :) Det är så skönt att promenera, speciellt i skog & mark. Jag renas från negativa tankar & jag känner mig väldigt avslappnad där. 

Ska möta upp Jessica om ett par timmar & träna. Ska bli gott. När jag tänker efter skulle jag inte klara mig utan träningen i dagens läge! Får jag inte röra på mig så mår jag dåligt. Känslan efter ett träningspass går inte ens att beskriva. Jag mår så bra då! 
Nu efter semestern har jag lovat mig själv att träna lite mer. Innan blev det ca 1 gång i veckan men ska försöka iaf 2 gånger i veckan. Nu när hösten & regnet kommer så kan man ju lika gärna tillbringa mer ledig tid på gymmet :)

Nä, nu får jag ta & fixa min frukost & sen packa träningsväskan.. Tiden rinner lätt iväg framför datan :) Hörs senare.



Oh happy daaay :P

Yoghurt med nötter & kanel

DATUM: 2009-08-30 KLOCKSLAG: 23:14:00
Som ni säkert har märkt använder jag vaniljyoghurt till ganska mycket. Idag åt jag det till frukost tillsammans med valnötter, hasselnötter & kanel. Kanel hjälper bla till att jämna ut blodsockret så det håller sig på en jämn nivå under dagen. Det förbättrar även matsmältningen & cirkulationen. (källa: halso.info)



Dags för en update

DATUM: 2009-08-30 KLOCKSLAG: 16:13:53

Ja, det var ju ett tag sedan som sagt. Verkar som blogg.se har fått en update den med? :)
Har jobbat 2 nätter nu, precis ätit frukost, dricker sista slatten ur kaffekoppen & ska strax göra mig iordning lite. Ska träffa Hanna om en stund & ta en promenad :) Får hoppas att det håller upp ikväll. Det kom en liten regnskur alldeles nyss. Inatt var det inget vidare väder vill jag lova.. riktigt ösregn blandat med åska.. :S

Livet rullar på som vanligt. Hösten börjar komma & jag har börjat med träningen igen. Känns skönt. Har även kommit över en hel del smarriga hälsosamma recept som jag kommer testa framöver. Har faktiskt tänkt att utveckla bloggen lite mer åt det hållet. Ska försöka lägga in lite mer recept osv.
För övrigt har jag sökt ett nytt jobb men har inte fått svar än, men jag hoppas på det bästa. Har även beställt hem blanketter på en utbildning jag tittat på, men inget är bestämt ännu.
Hoppas ni alla haft en underbar semester & att ni är pigga & utvilade, det behövs när mörkret är på ingående.

Nä nu får jag fixa iordning mig. Uppdaterar mera sen kanske :)



Tips på nyttig dessert

DATUM: 2009-08-24 KLOCKSLAG: 16:35:54
Jag är inte så mycket för kakor & bullar längre så detta är ett bra alternativ om man vill skippa sockret.
Allt du behöver är vanlig vaniljyoghurt, banan, frysta hallon & jordgubbar. Värm bären i micron, skiva bananen & lägg detta över yoghurten. Smaskens & dessutom proppat med vitaminer & andra nyttigheter.


Musiktipset = David Guetta ft Akon / Sexy Bitch

DATUM: 2009-08-21 KLOCKSLAG: 22:50:54

Tappat suget..

DATUM: 2009-08-21 KLOCKSLAG: 13:13:48
På senare tid har jag tappat suget för att blogga.. orkar lixom inte! Hmm.. det kanske kommer tillbaka. Det är faktiskt roligt att titta tillbaka på gamla inlägg man skrivit & minnas vad man gjort & varit med om.

Det får bli detta korta inlägg idag, strax ska jag iväg & lägga mig i solariet.
Ska bli skönt i detta kassa vädret :)


Jag kallas härmed för Zorbonaut!

DATUM: 2009-08-16 KLOCKSLAG: 21:20:57
Har inte bloggat i helgen eftersom jag & Daniel åkte till Jönköping i fredags & kom hem idag. Vi har varit hos hans familj & i lördags använde vi hans julklapp han fick av mig. Zorbingen jag nämnt innan :)
Det var en riktigt upplevelse vill jag lova, ungefär som att kastas omkring i en torktumlare haha. Jag kände idag när jag vaknade att jag hade ont i armarna efter gårdagen, vi blev fastspända i den där bollen & det gjorde lite ont för man hängde nästan i remmarna, eller iaf jag, kan bero på att jag är så kort :P Man slungades runt lite hursomhelst ändå & jag bad att inte remmarna skulle släppa, det hade inte varit roligt :)
 Har lagt upp lite bilder på facebook & även ett filmklipp för dom som är nyfikna.
Det har iaf varit en mysig helg. Vi blir alltid så bortskämda när vi kommer till Daniels mamma & man med god mat osv. Dom är för himla goa dom :)

Ny design oxå som ni ser. Vad tycks? Iaf mina favoritfärger hehe. Gul! Me like.
Nä, nu ska jag vattna mina blommor ser jag, dom ser väldigt uttorkade ut stackarna.

Bye.


Denna rullade vi i :)


Här har vi hoppat in i bollen


Här spänns jag fast inför rullningen. Sen gick det utför haha :)


Daniel busar med hans mammas hund Chip :)

Hur ska detta gå..

DATUM: 2009-08-11 KLOCKSLAG: 23:09:35

Kl är ju bara 23!!! & här sitter jag & börjar bli trött. Eftersom jag börjar jobba imorgon måste jag hålla mig vaken några timmar till om jag ska kunna sova länge imorgon. Man blir allt bra bortskämd när man har semester. Då går man upp precis när man vill.
Hmm.. vad ska jag sysselsätta mig med? Kanske ska kolla klart på en film jag påbörjade förut? Ja, så får det bli. Detta inlägget blev änna onödigt egentligen. Jaja :P

Gonatt med er.


Dagens låt = Combichrist / Sent To Destroy (Northborne Remix)

DATUM: 2009-08-11 KLOCKSLAG: 17:56:53
Grym remix av denna låt.


Det här med designen..

DATUM: 2009-08-11 KLOCKSLAG: 14:55:06
asså, jag blir galen.. nu har jag kontaktat person nr 3 i ordningen för en design.. jag har väl haft otur. Väntat & väntat men inget händer. Får hoppas det inte dröjer så länge tills jag får den nya designen, denna personen verkar vara duktig :)



Sista dagen på semestern

DATUM: 2009-08-11 KLOCKSLAG: 11:59:46
Har precis ätit frukost & sitter & dricker upp sista kaffet. Idag är sista dagen på min semester & jag är nöjd med dessa 4 veckorna. Jag har fått delat alla dom med Daniel & vi har haft det väldigt mysigt tillsammans. Nu är det snart höst igen & nu är det meningen man ska ta tag i allt igen, det känner jag ingen större lust till nu ska jag säga er men har man något val? Jag som trivdes så bra på semestern, att göra som jag vill, ta dagen som den kommer, inte känna massa stress & krav osv. Nu är det dags för det igen. Nu lät jag som någon annan slöfock, det handlar inte om det, utan för att jag inte trivs med situationen som den är. Jag säger det igen som jag sagt så många gånger innan, jag behöver en förändring & då gäller det framförallt jobb & boende. Boende letar ju vi efter men vi hittar ju inget som passar oss.. inget som känns som handen i handsken som det ska göra.. Vi vet båda hur vi vill ha det & att gnälla över det är ju ingen mening för vi hittar inget snabbare för det.. men ibland måste man få säga som man tycker & känner. Det är inte alltid man vill dela med sig av sådana här saker just på internet, öppet för alla, för det är alltid någon som tycker & tänker på ett visst sätt över det. Nåja, fattar inte varför jag bryr mig över det. Detta är iaf mina åsikter & hur jag känner över saker & ting.
Denna hösten ska jag aktivt ta tag i jobbsökandet iaf. Måste ha en förändring, något nytt att göra, nya ansikten, nya ställen.. jag vill utvecklas!! Även om det känns lite skrämmande inför det nya så är ju det precis de som jag behöver.

Vad har hänt det senaste då? Jo, i helgen blev jag & Daniel inbjudna på grillkväll hos min bror & hans flickvän, vi hade en jättetrevlig kväll med god mat & kubbspel :) Tur med vädret hade vi oxå, solen visade sig hela dagen & även dagen efter.
& igår var jag & Maria på Liseberg för att se Lotta, men fan va folk det var då! Vi hamnde nästan längst bak så vi stannade en liten stund & lyssnade innan vi gick vidare. Folk verkade supa till det rejält igår, när vi satt på tyrolen med varsin öl skrek & gapade folk redan vid 20-tiden.. Dom kanske var glada att Lotta var på plats, vad vet jag haha :)

Lämna gärna en kommentar på detta inlägget om någon har lust & vill.



Jag & bror i helgen :)

Mysig dag i Slottsskogen

DATUM: 2009-08-06 KLOCKSLAG: 20:51:48
Idag har jag & Daniel varit i Slottsskogen. Vi fick passa på nu när vi har solen framme, snart försvinner den säkert igen :) Herregud va många år sen det var jag var där. Konstigt att man inte varit där oftare, så fint som det är. Naturen där är ju helt underbar! Jättemysigt att bara strosa runt & titta på alla djuren. Såklart tog jag massa bilder & extra många på mina favoriter - pingvinerna :) Så söta så det är inte klokt!




Tänk att ha en sådan simmande i badkaret hemma, de ni!


:)

Musiktipset = Akon / Beautiful

DATUM: 2009-08-05 KLOCKSLAG: 11:45:26

Spotify

DATUM: 2009-08-04 KLOCKSLAG: 13:04:26
Äntligen har jag tagit mig i kragen & skaffat Spotify.. :P
Har fullt upp med att fixa olika playlists, den närmaste timman är bokad!


BLÄÄÄÄ säger jag!

DATUM: 2009-08-03 KLOCKSLAG: 11:14:49

Det var faan va det ska regna då!!
Trött jag blir.. Vi som tänkte åkt till Slottsskogen idag, men NÄNÄ.


Plockade lite vinbär igår hemma hos mina föräldrar som jag tog med mig hem & gjorde en smoothie på förut, blev hur gott som helst :)


Vinbär, banan, vaniljyoghurt & mjölk = mums!


Kreativ insikt - Omtanke & eftertanke

DATUM: 2009-08-03 KLOCKSLAG: 08:42:57
Denna sidan gillar jag verkligen. Fick hem deras katalog för några veckor sedan. Finns allt från magneter, böcker, doftljus, meditationsskyltar & små kort för den egna självkänslan. Jag fastnade för dom små morgonpepping korten som jag funderar på att beställa hem framöver! :) Så himla söta.




Dagens låt = Tiziano Ferro / Perdono

DATUM: 2009-08-02 KLOCKSLAG: 12:48:26

The sun always shines on tv

DATUM: 2009-08-02 KLOCKSLAG: 10:21:17

Ser allt att solen kikar fram. Frågan är om den stannar kvar eller kryper tillbaks in i molnen sen igen? Återstår att se. Hoppas att det blir bättre väder några dagar nu, jag & Daniel tänkte åka till Slottsskogen framöver nämligen :) Tråkigt om det ska regna då.
 
För övrigt blev det muffinsbak igår. Daniel fick plötsligt extremt sug efter blåbärsmuffins så vi ställde oss & fixade detta igårkväll. Dom blev faktiskt goda med tanke på hur smeten såg ut i början.. Vi använde flytande margarin eftersom vi inte hade något annat & det såg lite knepigt ut men resultatet blev ju bra! :)

Nä, nu ska jag surfa vidare. Lite senare ska vi hem till mina föräldrar så vi hörs väl ikväll.


Alldeles innan gräddning


Yoghurt med nötmix

DATUM: 2009-08-02 KLOCKSLAG: 10:06:17
Vaniljyoughurt med banan, gojibär & en mix av olika nötter/frön.




Nytt från Nelly

DATUM: 2009-08-01 KLOCKSLAG: 20:45:56

Ja, det blev så. Jag klickade hem denna fina tunikan jag har spanat in ett tag + ett par örhängen :) Får hoppas storleken blir bra bara, men det tror jag.




Dagens låt = Bruce Springsteen / The River

DATUM: 2009-08-01 KLOCKSLAG: 20:34:46

Videos från Grekland

DATUM: 2009-08-01 KLOCKSLAG: 12:08:16
Första videon är filmad på restaurang Sun Set. Stället med den fina utsikten.



Våran strand vid hotellet



Detta är en väldigt irriterande insekt.. dessa kunde man stöta på lite överallt. Mest irriterande är ljudet, lyckades tyvärr inte riktigt fånga det ordentligt, det lät mycket värre i verkligheten. Det riktigt skär i öronen :)


Allmännt hipp & happ

DATUM: 2009-08-01 KLOCKSLAG: 11:36:02
Somnade snabbt när jag lade mig i sängen igår.. men vaknade väldigt tidigt imorse. Gick upp halv 8 faktiskt. Sitter väl i sen vi var på Kreta, där gick vi ju upp tidigt varje dag!
Vi gjorde inget speciellt igår, orkade inte göra så mycket heller för den delen. Vi åkte iväg & handlade lite mat, fanns ju inget hemma & sen så gjorde vi tacos på kvällen. Beställde lite filmer från Cdon.com oxå igår faktiskt. Kan vara kul att ha lite nytt att kolla på.

Tanken slog mig förut, snart är det höst! Det är redan augusti.. skrämmande va tiden går fort.. Jag ska faktiskt gå in på Nelly & kolla lite kläder inför höst/vintern, kan inte låta bli :P Har sett en väldigt snygg tunika inne på den sidan som jag är sugen på att köpa.. får se sen om jag klickar hem den eller inte.

Kommer föresten lägga upp lite videos från Grekland, ska bara försöka ladda upp dom först haha.. :P


Jag på stranden i Elafonissi