Veckans filmtips!

DATUM: 2008-08-19 KLOCKSLAG: 23:05:02


"A Walk To Remember" - denna filmen är ett drama från 2002 med Mandy Moore & Shane West i huvudrollerna - spelar suveränt tillsammans i denna filmen!
Detta är en riktig romantisk film om sann tonårskärlek som sätter sig i hjärtat och stannar där ett långt tag framöver.

Detta tonårsdrama handlar om två människor med vitt skilda bakgrunder. Landon och Jamie har gått i samma klass sedan barnsben men på olika villkor. Efter ett misslyckat fylletåg blir busen Landon haffad av polisen och tvingas senare av skolans rektor att både agera lärare i hjälpklass och som huvudrollsinnehavare i skolpjäsen, där hittar vi den djupt troende Jamie. Skolan är inte Landons grej för fem öre men då han riskerar att bli relegerad om han inte ställer upp ber han Jamie om hjälp inför pjäsen, hon går med på detta och det ena leder senare till det andra. Ljuv musik uppstår tills den dagen då Jamie avslöjar en fruktansvärd hemlighet som får båda deras liv att vändas upp och ned..

Denna filmen fångar en riktigt och kan ju för egen del säga att jag sett denna filmen säkert 10 gånger bara för den är så himla bra, jag kan nästan lova er som ser den att i slutet av filmen är inte ett öga torrt.
Soundtracket är dessutom alldeles fantastiskt bra.

Budskapet? - att alltid vara sig själv.

Betyg: 5/5


Köp DVD på Ginza


Kommentarer
Postat av: Nina

Kolla på filmen The Thing från en gammal goding till rysare:) Kram Nina

2008-08-21 @ 19:22:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Designed by Hang