Songs of summer

DATUM: 2009-06-30 KLOCKSLAG: 21:22:20
Riktigt härliga sommarlåtar!

 










Går det inte lite för långt nu?

DATUM: 2009-06-30 KLOCKSLAG: 16:09:24
Hitills har 12 av Jacksons fans tagit livet av sig..
Tja, vad säger man? Idioter?!


Kvällsmys

DATUM: 2009-06-29 KLOCKSLAG: 23:04:08
Har suttit ute på balkongen ikväll & läst en bok som jag köpte för flera månader sen. Stängde av tv:n & stereon så jag hade alldeles tyst runt mig, riktigt härligt att bara sitta ute & njuta av lugnet. Har nästan kommit hälften på boken nu iaf. Vissa böcker blir man så uppslukad av så att man inte kan sluta läsa! Nu ska jag fortsätta :) Natti på er.



Dagens låt = The Kelly Family / Fell in Love With An Alien

DATUM: 2009-06-29 KLOCKSLAG: 21:31:20
Så vacker.


Glöm inte att dricka vatten!

DATUM: 2009-06-29 KLOCKSLAG: 18:58:25

Åkte ut till badplatsen med Jessica tidigare idag, samma plats som vi var på för några dagar sen. Jättebra ställe faktiskt för det är inte så mycket getingar & annat skit i luften där.. haha. Låg & solade lite över 3 timmar. Det roliga är att jag hade med mig en stor flaska vatten men drack inget av det. Fråga mig inte varför, kände mig väl inte törstig. Dumt av mig för när jag kom hem mådde jag inte alls bra, kände mig allmänt dålig så jag fick tvinga i mig massa vatten & nu mår jag bättre. Jag slarvar aldrig med vattnet annars. Skärpning på mig, speciellt i denna värmen! Det gäller er med, glöm inte dricka vatten :)

Daniel jobbar eftermiddag idag, han kommer hem efter 22-tiden så jag har kvällen för mig själv. Jag & Jessica skulle egentligen ut & gått ikväll men det är så varmt så vi skippar det. *pust* Man vill ju inte svettas ihjäl. Vi får se imorgon om det är lite svalare, för isf blir det en promenix.

Nu är semestern nära.. eller närmare iaf. 6 nätter har jag kvar att jobba. Än tänker jag inte så himla mycket på det, det kommer dagen då jag går av mitt skift. Då skuttar jag av glädje hem haha! :P

Nog om mig nu. Vad har ni gjort de senaste dagarna när vi haft sådant kanonväder?


Green infusion..

DATUM: 2009-06-29 KLOCKSLAG: 09:56:28
Var & hämtade min lilla te-leverans igår. Nu är skåpet fullt med massa goda gröna & vita teér så om någon vill komma över på en kopp te är ni välkomna haha :) Det lockar dock inte så mycket nu att dricka massa varma drycker i denna värmen men men. Får väl göra is-te istället :)


Allt är beställt ur Clippers ekologiska sortiment.

Sol & party

DATUM: 2009-06-28 KLOCKSLAG: 15:46:33
Idag har jag & Daniel vart iväg & solat & badat. Stannade inte så länge för det blev så himla varmt framåt 14-tiden så vi åkte hemåt. Knappt jag vågar lägga mig & sola för det är alltid något jävla bi eller blinning i närheten.. usch vad jag hatar dessa odjur.. speciellt blinningar, det gör ONT! :(
På vägen hem köpte vi med oss mat från pizzerian, vem orkar laga mat i denna värmen? Jag valde grekisk sallad som vanligt. Vad annars lixom haha kanske borde prova något annat nästa gång för omväxlings skull? :)
Gårdagen var jättebra! Tiden gick fortare än vad jag trodde. Vädret var kanon & sällskapet likaså! Blev allt lite rund under fötterna i slutet :) På tal om fötter.. dom värker verkligen idag. Tog ett par skor jag inte gått så mycket i & det fick jag lida för vill jag lova.. så mina fötter får jag ägna lite tid åt sedan, dom är riktigt arga nu aj aj!
Tänkte hoppa in i duschen nu, sen måste jag ner till posten & hämta ett paket, tror det är mina teér som kommit. Spännande :) Hörs sedan!


Jag & Robert igår :)

Mysig förmiddag

DATUM: 2009-06-25 KLOCKSLAG: 15:25:14
Jag & Jessica åkte iväg förut till en badplats här i närheten för att sola oss lite. Vet inte hur längesedan det var jag låg & solade på en svensk badplats.. med undantag från marstrand förra året. Det har nog inte hänt sedan jag var liten haha. Vi var där i 3 timmar, sen började det blåsa som fan så vi bestämde oss för att åka hemåt. Vi tänkte göra om det om några dagar om vädret håller i sig men det gör det nog, det ser ut så på smhi:s hemsida om man kollar några dagar framåt :) Skönt att få lite färg på sig, känner mig så blek så det är inte klokt. Tyvärr tar det tid för mig att bli riktigt brun. Vissa går bara ut i solen en halvtimma & blir bruna som pepparkakor medans en annan får kämpa som ett as, men det är ingen idé att gnälla över det haha, vilka i-landsproblem man har ibland, skäms på mig :)


Sol, vind & vatten..

Dagens låt = Lars Winnerbäck / Elegi

DATUM: 2009-06-25 KLOCKSLAG: 09:12:18

Åh denna är så bra! :)



Veckans horoskop

DATUM: 2009-06-24 KLOCKSLAG: 22:34:36
Du måste jobba hårt den här veckan om du skall se framsteg på dina intresseområden. Det är små saker som strular hela tiden och detta får både ditt humör och din arbetslust att svika. Med vänskapsrelationerna ser det ut att fungera bättre den här veckan. Du och några av dina vänner gör antagligen något roligt i slutet av veckan - något som du verkligen behöver för att kunna släppa problemen.


 

Mucho caliente..

DATUM: 2009-06-24 KLOCKSLAG: 21:35:02
Idag har det varit helt fantastiskt väder & jag tänker INTE klaga på värmen faktiskt. Jag gillar när det är varmt, avskyr kylan & vintrarna, det är inget för mig.
Idag har vi iaf varit inne i Göteborg & skulle ordnat Daniels pass.. efter MYCKET letande efter en parkeringsplats som verkar stört omöjligt att få tag på inne i gbg så hittade vi till slut en.. (kommer aldrig köra bil inne i stan när jag får körkort.. får ju nästan panikångest bara jag sitter brevid haha) & beger oss in på passexpeditionen, nähe, då har jag sett FEL på hans pass.. det hade inte alls gått ut. Alltså, jag är så jävla klantig ibland va! Hur kunde jag se så fel?! Jaja, kände mig lite dum men så kan det gå när man inte har alla hästar hemma jämt :)

Idag bokade jag en tid hos min frisör oxå, fick tid nästa vecka. Funderar på vad jag ska hitta på med håret.. hjälp mig någon :) Jag ska iaf fylla i mina blonda slingor & sedan lägga i lite ljusbruna slingor tror jag. Det har jag haft innan & var rätt nöjd med det. Dock vet jag inte hur jag ska klippa mig! Vill inte klippa för kort för det passar jag inte riktigt i. Får tänka ut något, det blir väl som vanligt. Jag bestämmer mig 5 minuter innan jag sätter mig i stolen hos frisören & går sedan missnöjd hem haha... :)


Taget hemma hos Daniels mamma & man för ca 1½ år sen.

Välkommen sol!

DATUM: 2009-06-24 KLOCKSLAG: 10:47:28
Äntligen visar den sig när jag är ledig haha, ska strax sätta mig på balkongen hade jag tänkt & få mig lite sol. Dåligt med solbrännan detta året!
Senare i eftermiddag ska jag följa med Daniel till polisen. Nej han har inte misskött sig, han ska fixa sitt pass inför våran resa :) När denna lönen kommer måste lite saker inhandlas inför resan, måste ju köpa lite solskydd osv. Ska köpa en starkare spf denna gången, tror jag måste ha 30 dom första dagarna, iaf i ansiktet & axlar, bränner ju mig så lätt på dom ställena & det är inte roligt att se ut som en annan kräfta som är ute & går :)

Nu ska jag sätta mig på balkongen. Konstigt, i Sverige använder jag ALDRIG solskydd, gör ni det? Det är ju lika viktigt härhemma som utomlands men på något sätt känns det onödigt här på hemmaplan.


På balkongen i Thailand. Stekt som ett annat bacon :)

What's uuup!

DATUM: 2009-06-23 KLOCKSLAG: 17:59:21
Nu har jag jobbat 2 nätter. Sitter med en kopp te & kikar lite på tv:n samtidigt. Usch jag är så trött & har blivit mer trött på nätterna nu när jag jobbar. Känner att nattjobb kanske inte är något för mig längre :( Kroppen orkar lixom inte med detta längre känner jag. Hmm. Jobbigt.

Har precis varit inne på denna sidan & gjort en stor beställning ut Clippers sortiment på teér så nu borde det fasen räcka flera månader.. Jag dricker te som aldrig förr haha. Men te är gott & dessutom nyttigt. Speciellt om man väljer det gröna & vita teét!

Nu ska jag ställa mig & diska. Jättekul. Någon som vill hålla mig sällskap? :)

 

Dagens låt = Björn Afzelius / Till Min Kära

DATUM: 2009-06-21 KLOCKSLAG: 17:11:33

Te & film

DATUM: 2009-06-20 KLOCKSLAG: 23:34:03
Såhär har jag tillbringat min kväll. Med några koppar te & en film.
Natti.


Då ser vi fram emot julafton nu då?

DATUM: 2009-06-20 KLOCKSLAG: 18:33:09
Nu var denna midsommaraftonen avklarad. Då väntar vi på julafton. Eller? Tiden går så fort nuförtiden så man hänger ju inte med ens. Det är faktiskt lite skrämmande, tycker tiden gå fortare nu än när man var liten. Veckorna bara flyger förbi.
Iaf så var midsommaraftonen trevlig. Vi åt gott & drack gott. Kom hem för någon timma sen, duschade & nu sitter jag här. Trött är jag. *gäsp*


Det bjöds på midsommarmat..


..& smarrig efterrätt..


..& självklart blev det massa gos med vovvarna! :)

Midsommar UTAN nubbe

DATUM: 2009-06-19 KLOCKSLAG: 11:17:00
Vad är midsommar utan nubbe babblar folk.. ja det kan man fråga sig, inte blir midsommar tråkigare för det. Jag avskyr nubben. Vad är den bra för egentligen? Man förstör smaken på maten & man blir bara full...haha, iaf jag som inte tål sprit nuförtiden :P Har alltid i alla år tvingat i mig den satans nubben bara för ATT. Men inte detta året inte. Nepp!
Dagen & kvällen ska iaf spenderas hemma hos mina föräldrar, det kommer bli roligt. Vi stannar över natten & åker hemåt imorgon. Får väl börja packa lite nu men en sak återstår att säga: GLAD MIDSOMMAR (& skippa den äckliga nubben haha)



Minns ni låten? = Imperiet / Var e Vargen

DATUM: 2009-06-18 KLOCKSLAG: 15:20:29

Goa vänner, öl, grillat & sång

DATUM: 2009-06-18 KLOCKSLAG: 13:02:02
Det var en kanonkväll igår. Vi åt jättegod grillbuffé, åt tills jag tror magen skulle spricka haha, det var inga nyttiga saker på den tallriken inte.. därför lägger jag inte upp något kort som jag brukar på min mat för då får jag väl skit för det sen haha ;) 
Vi hade tur med vädret, trodde inte det så vi satt ute & åt & lyssnade på trubaduren som var där & spelade. Patrik dök upp några timmar senare oxå, var roligt att träffa honom, det var ju ett tag sen! :)

Har inte ätit frukost än.. dags för det kanske. Sen får vi ta tag i midsommarplanerna. Vi hade planerat att åka till mellerud till Therese & hennes kille men han hade fått dåliga besked igår så det blir inget midsommarfirande där.. :( Ev åker vi till jönköping istället men inget är bestämt än. Det ordnar sig, det gör det alltid :P
Vad ska ni göra på midsommar?


Såhär ser jag ut i glasögon :)

Ge mig en öl..

DATUM: 2009-06-17 KLOCKSLAG: 15:39:32
..så ska du se att jag vaknar till la la LA!!

Dags för after work med Martin & Maria. Nu får jag klara mig utan henne i 2 veckor för hon ska till Irland på semester. Inte alls avundsjuk?! :P Nåja, jag får försöka klara mig utan henne.. får komma på något sätt att hålla henne kvar här annars :)

Jag funderar på att kapa av mig håret. Jag är verkligen kass när det kommer till hår. Jag kan inte fixa några snygga frisyrer & jag har nog haft samma hårstil i jag vet inte hur många år.... Dags för en förändring. Men tyvärr är jag inte typen som gillar förändringar haha.. jag minns när jag klippte en sned lugg för typ 2 år sen.. började nästan grina i frisörstolen för jag tyckte inte alls det var fint haha! För en jävla lugg lixom..
Någon som har något tips på en frisyr som skulle passa mig?

Nä, nu väntar ölen :D
BYE


En luden vän..

DATUM: 2009-06-16 KLOCKSLAG: 17:56:51
Jag saknar att ha vovve ibland. Tittade på gamla bilder från när vi hade Titti. Det är mysigt att ha hund. Det ger så mycket glädje! Men oxå skönt att slippa att gå ut i regn, rusk & snöstorm, dessutom är det rätt olämpligt att ha hund när vi bor som vi bor, det är ju mycket smidigare när man har hus eller radhus tex så vovven får lite frihet. På senare tid så har Daniel nämnt att han vill ha hund igen, & vi har pratat om det till och från. Men vi får nog vänta tills vi hittar något lämpligare boende isf. Skaffar vi hund vill vi gärna ha en fransk bulldog, men jag har även haft tankar på shih tzu eftersom mina föräldrar har 2 stycken, dom är verkligen riktiga charmtroll! Frågan är om Daniel vill ha en pälsboll? :P


Lilla gumman & jag..


Shih tzu & fransk bulldog.
Bilder lånade från Google.

Snart, snart!

DATUM: 2009-06-15 KLOCKSLAG: 17:02:41
Nu tjatar jag om semestern igen. Men jag längtar ihjäl mig dit ska ni veta. Min energi är låg för tillfället känner jag & jag har svårt att slappna av ordentligt. Är sådan i vissa perioder tyvärr så jag har ingen riktig lust med något. Räknade att jag har 12 nätter kvar att arbeta innan jag går på semester. Kom igen & kämpa det sista nu!


Dagens låt = The Knife / Pass This On

DATUM: 2009-06-15 KLOCKSLAG: 16:14:06

Dagens bilder

DATUM: 2009-06-14 KLOCKSLAG: 17:34:45
Har varit hemma hos mamma & pappa idag & ätit en god middag.
Dagen har för övrigt varit lugn & kommer förbli sådan. Funderar på att sätta mig på balkongen & njuta av det fina vädret nu.




Hem till familjen idag

DATUM: 2009-06-14 KLOCKSLAG: 11:33:26


Teatime..

DATUM: 2009-06-12 KLOCKSLAG: 15:35:18
Nu har jag börjat min detox. Det blir massor av gott te nu hela dagen.


Detox

DATUM: 2009-06-11 KLOCKSLAG: 17:29:02
Imorgon har jag bestämt mig för att göra en minidetox.
Detox menas med att avgifta kroppen,
att man rensar den från skräp för att man ska må & fungera bättre.
Nu tänkte jag inte göra som många andra, att detoxa i en vecka lr två utan endast en eller två dagar. Syftet är inte att gå ner i vikt utan endast att göra en liten avgiftning.
Jag tänkte köra med att dricka grönt te + andra örtteér i mängder & att endast äta frukt & grönsaker. Jag har lagt om min kost & uteslutit nästan allt socker & det märks på huden, jag har fått mycket bättre hud men även lite finnar & det är väl antagligen pgr av att kroppen gör sig av med slaggprodukterna nu så nu kör jag detta för att se om det blir bättre :)




Regn, regn, regn....

DATUM: 2009-06-10 KLOCKSLAG: 17:28:03
Jag trodde nästan det skulle bli fint väder idag bara för att jag ska jobba sen. Men det regnar & det känns bra. Jag gillar inte när det är fint väder när jag ska jobba haha :P
Någon som vet om det ska bli en varm eller kall sommar detta året?
Efter vad jag har hört så ska denna sommaren bli ännu varmare än förra men det har jag inte märkt av..


Dagens låt = Valentino / Hayati

DATUM: 2009-06-10 KLOCKSLAG: 17:20:43

En tripp till Danmark

DATUM: 2009-06-10 KLOCKSLAG: 00:24:40

Nu är våran lilla resa till Danmark bokad.
Vi åker iförsig bara över dagen men det kommer bli mysigt ändå.
Längesedan jag var i Danmark faktiskt så detta ser jag fram emot :)
Ännu ett skäl till att längta efter semestern.. kan veckorna inte gå lite fortare? :P


Hälsogodis

DATUM: 2009-06-09 KLOCKSLAG: 22:11:13

Vissa vill inte äta vanligt godis & då är detta ett jättebra recept att göra.
Dessutom väldigt nyttigt & det gillar vi :)

Du behöver:
Banan
Yoghurt (jag använde vaniljyoghurt eftersom det ger sötare smak än vanlig naturell)
Hackade valfria nötter (jag använde mig av hasselnötter & mandel)

Skär bananen i skivor, doppa i yoghurten & rulla sedan i de hackade nötterna.
Lägg in i frysen några timmar - klart! :)




Pump up the muscles

DATUM: 2009-06-09 KLOCKSLAG: 15:51:57
Har laddat upp med lite middag. Strax åker jag & Maria in & tränar.
Ska bli gött att svettas lite :)
Bye for now. 



Minns ni låten? = The Pogues / Fairytale Of New York

DATUM: 2009-06-09 KLOCKSLAG: 15:44:02

Ny länk - Lifeportalen.se

DATUM: 2009-06-09 KLOCKSLAG: 14:28:43
Nu finns det en ny länk under mina länkar. Lifeportalen.se.
En sida inriktad på träning, kost, hälsa m.m. Många härliga recept på hälsosam mat, smothies & sommardrinkar m.m. Man kan läsa om närings & måltidslära osv.
Vill man kan man också föra en träningsdagbok eller ex få tips om hur man kommer i form till Beach 09 :P

Kolla in!





Bilder lånade från Lifeportalen.

Tips på en nyttig sommarsallad

DATUM: 2009-06-09 KLOCKSLAG: 12:34:43

Denna salladen knåpade jag ihop för någon vecka sen.
Blev riktigt god. Kan användas till allt i stort sett.

Blanda ihop hackad tomat, gurka, rå blomkål, ägg & mandel.
Lätt, enkelt & gott :)




Simplesmile

DATUM: 2009-06-09 KLOCKSLAG: 12:26:42
Har precis inhandlat en tandblekning från Simplesmile. Så nu jäklar ska det blekas :P
Har använt mig av deras blekningar tidigare & vissa kanske undrar om det verkligen fungerar & ja, det gör det! Det finns mycket skit som bara är att slänga i soporna men simplesmile fungerar verkligen.
Det är dessutom smidigt. Man får hem ett kit med skenor som man får forma själv & sen är det bara att börja bleka.
Finns det något läckrare än ett vitt leende? :)



Dags att bli lite sommarsnygg

DATUM: 2009-06-08 KLOCKSLAG: 22:11:32
Idag har jag bokat tid för en frans & brynfärgning på kliniken jag var & gjorde min ansiktsbehandling. Ska dit i början av juli, strax innan min semester börjar :)
Det är faktiskt något jag alltid velat göra, men vågar inte själv & jag har dessutom inte orkat ta mig till någon för att göra det, men nu ska det äntligen bli av. Kanske man slipper se så blek o dann ut utan smink sen haha :P



Pinkoholic?

DATUM: 2009-06-08 KLOCKSLAG: 19:04:54
Jag tog mig en titt i min sminkväska förut & samlade ihop mina läppglans.
Tror ni jag tycker bäst om rosa? Bara en gissning :P
Dom 2 stackarna längst ut till höger känner sig nog lite utstötta..


Veckans horoskop

DATUM: 2009-06-08 KLOCKSLAG: 19:01:43
Dina vänskapsband har god chans att stärkas den här veckan. Om du har planerat någon social aktivitet med släktingar så ser det ut att bli mycket lyckat. Dina vänner har också svårt att lämna dig ifred den här tiden, du har faktiskt en del att göra men känner dig nästan tvingad att umgås med dem. Det är inget som du ser som negativt direkt, men det är vissa andra saker som du skulle behövt ta tag i, men som nu blir liggande.



Dagens låt = Metallica / Turn The Page

DATUM: 2009-06-08 KLOCKSLAG: 18:58:59
Sorgsen video men grym låt.


Sänk farten - rädda liv

DATUM: 2009-06-08 KLOCKSLAG: 13:57:36
Jag såg precis på denna videon & tog väldigt illa vid mig.
Titta själv & avgör sen om det är värt att sätta plattan i botten?

Innehåller starka scener.


Den osminkade sanningen

DATUM: 2009-06-08 KLOCKSLAG: 12:41:54

Sexiga, heta rytmer..

DATUM: 2009-06-08 KLOCKSLAG: 11:49:34
Vill du lära dig dansa salsa, samba & merenge?
Prova på att dansa zumba där alla dessa danser har kombinerats ihop till en.
Ser hur kul ut som helst & jag skulle vilja prova på detta. Provade på att dansa salsa på senaste step passet & det gick ju inget vidare, men övning ger färdighet eller? :P
Hoppas det dyker upp sådana klasser på sportlife, annars får jag väl köpa dvd:n på Tv-shop..




Jaha, typiskt?

DATUM: 2009-06-07 KLOCKSLAG: 22:15:15
Ledig idag - regn!
När kommer sommaren tillbaka? *undrar*
Tycker synd om dom som har semester nu.


Tråkig syn när man tittade ut genom fönstret idag..


..men jag ville ändå vara sommarklädd!
Daniel tyckte jag såg ut som en karamell pgr av den gröna toppen :P


Dagens middag blev thailändskt. Thai green curry med kyckling & ris.
Smarrigt!

Gör din egna musliblandning

DATUM: 2009-06-07 KLOCKSLAG: 20:31:40

Inne på denna sidan kan du lätt klicka ihop din egna musli från Saltå Kvarn.
Finns över 60 ingredienser att välja på & allt är ekologiskt :)
Riktigt roligt, dessutom får du en designad burk på köpet!


Dagens låt = Keith Urban / Raining On Sunday

DATUM: 2009-06-07 KLOCKSLAG: 14:56:34
Vad passar inte bättre denna regniga söndag än denna låten?


Funkar det?

DATUM: 2009-06-06 KLOCKSLAG: 18:52:40
Testar att blogga från Daniels minidator han har köpt, den är som en mobiltelefon! Mycket smidigare än den lilla bloggdatan jag funderade på. Dock vet jag inte hur man lägger in bilder i blogginläggena ännu. Fast allt tar längre tid med denna märker jag för allt är så litet :P dessutom skriver jag med en liten penna bokstav för bokstav så fort går det inte. Nu ska jag snart till jobbet så nu ska jag fixa iordning mig lite. Glöm inte att svara på inlägget nedan är ni söta :) Ha en mysig lördag!

En fråga till er:

DATUM: 2009-06-05 KLOCKSLAG: 23:05:39


Stark är den som kan le åt sin svaghet

DATUM: 2009-06-05 KLOCKSLAG: 21:17:36

Jag är trött idag. Nästan lite håglös. Känner mig deppad & tom.
Tyvärr har vi alla våra dagar & idag var det min tur!
Imorgon är en annan dag & då lägger jag denna dagen bakom mig & blickar framåt istället.
Har lätt att grubbla över saker som redan varit, varför gör man det för egentligen? Onödigt..

Nu ska jag kika lite efter kryssningar!
Jag & Daniel har planerat att åka på en liten kryssning framöver nämligen :)


Tropisk hetta

DATUM: 2009-06-05 KLOCKSLAG: 14:24:24
Ja, det där lär man väl aldrig uppleva om man ska fortsätta bo i Sverige.
Om nu inte växthuseffekten tar hus i helvete såklart..
Idag känner jag mig irriterad & nere & att det är kasst väder gör mig inte gladare..
Lite senare ska jag & Daniel iväg & äta på restaurang. Det får mig på lite bättre humör iaf.

Känner mig väldigt grå idag.. blä.


Dagens låt = James Blunt / Carry You Home

DATUM: 2009-06-05 KLOCKSLAG: 13:28:29

Älskar att lyssna på hans musik!


Kvällsgott med melon & ananas

DATUM: 2009-06-04 KLOCKSLAG: 22:57:04
Kvällen har varit lugn. Vi har kollat på tv & mumsat lite vitaminer :)
Jag är så trött så jag kan somna sittandes känner jag.

Natti.


Ananas & Galiamelon



*mums*


Incabär, Gojibär, hasselnötter & mandlar.

Följ min blogg!

DATUM: 2009-06-04 KLOCKSLAG: 22:36:38
Ni missar väl inte att kunna följa min blogg? :)

Följ min blogg med bloglovin


Inca Golden Berries

DATUM: 2009-06-04 KLOCKSLAG: 18:10:07
Skrev om Goji för ett tag sedan. Nu har jag inhandlat dessa bär, kallade Inca berries. Även detta en sk superfruit.
Har ni någon gång ätit det lilla bäret physalis? Detta är physalis, fast i torkad form.
Smakar mycket syrligt & är faktiskt en av mina favoriter bland tropiska frukter!
Innehåller mycket Vitamin A, C, B1, B2, B6 och B12. De innehåller även mycket protein, bioflavonoider (som skyddar bl.a mot sjukdom & främmar upptagelse av C-vitamin) och karotenoider (som hjälper kroppen att försvara sig mot fria radikaler & rensa ut dom ut kroppen
Inka-bären har länge använts i traditionell folkmedicin för olika ändamål.
Kan blandas tex i salladen, i en smoothie eller ätas precis som dom är!


Överraskning!

DATUM: 2009-06-04 KLOCKSLAG: 17:49:56
Denna tidningen låg på hallgolvet idag när jag kom hem.
Jag har fått 3 nr gratis av "Glamour" :P
Det tackar vi för!


Dagens låt = Gigi D'agostino / I'll Fly With You

DATUM: 2009-06-04 KLOCKSLAG: 10:59:10

Smoothie med banan, hallon & jordgubbar

DATUM: 2009-06-04 KLOCKSLAG: 10:56:38
Mixa & toppa med lite muslimix :)






Skåningar..

DATUM: 2009-06-04 KLOCKSLAG: 10:52:40
..kanske inte har Sveriges bästa dialekt men deras kaffe smakar grymt bra :P



Kommer maskinerna ta över världen?

DATUM: 2009-06-04 KLOCKSLAG: 00:21:51

Iaf känns det så om man tittar på terminatorfilmerna.. hehe, jag har lite olustiga känslor varje gång jag ser dom filmerna,
tänk om massa terminatorer skulle skapas & sen ta över världen & jaga oss?
En massa kallt stål utan känslor med en sak i deras metalliska hjärna - att döda!
Att dessutom höra att forskarna tillverkar robotar nu som ska hjälpa oss i hemmet m.m gör mig smått oroad faktiskt & jag börjar genast tänka på T-filmerna! Då kanske dom infekteras med något virus & sen tar dom jävlarna över jorden & hela mänskligheten kommer utplånas! HJÄLP :S

Eller kanske inte.....

Hursomhelst, filmen var bra! Inte lika bra som T3 men den får klart godkänt :)

Godnatt med er.


En trött Carro på bussen idag


Taco & pizza buffé på något ställe som hette Lydias.
Pizza hut hade ingen buffé vid den tiden vi kom dit. Dock var detta inte lika gott som Hut's buffé tyvärr!


Biokväll

DATUM: 2009-06-03 KLOCKSLAG: 11:04:55
Sorry för att det inte blev mera bloggande igår,
men va så trött igår kväll så jag lade mig rätt tidigt.
Vi var iväg & handlade på eftermiddagen & sen på kvällen gjorde vi tacos! :)

Ikväll ska jag & Daniel på bio!
Vi ska se Terminator Salvation. Jag är ett stort fan av alla Terminator filmerna så jag har höga förväntningar på denna.. det ska man iförsig inte ha för oftast visar det sig att uppföljarna inte alls är lika bra som första filmerna. Dock tycker jag att 3:an - Rise of the machines var nästan bäst av dom.. så vi får väl se :)
Innan bion ska vi sätta oss på Pizza hut & äta av deras goda buffé.
Kommer bli en trevlig kväll! :)



Dagens låt = Fred Åkerström / Jag Ger Dig Min Morgon

DATUM: 2009-06-02 KLOCKSLAG: 13:27:47
Älskar denna låten.


Berglins

DATUM: 2009-06-02 KLOCKSLAG: 13:21:51
En av dom roligaste serier som finns att läsa i morgontidningen haha!



*gäsp*

DATUM: 2009-06-02 KLOCKSLAG: 13:11:24
Nu ångrar jag att jag gick upp så tidigt.. ställde kl på 12.30 & det kanske var lite tidigt med tanke på att jag la mig 8.30..
Men det får gå. Nu hinner jag inte sova. Ska till läkaren snart & efter det ska vi iväg & storhandla mat. Kylen gapar tomt igen.
Jag borde uppfinna en kyl som automatiskt fyller upp sig själv. Man lixom lägger in en lista i kylen & så beställer den hem varorna själv? :P
Känns som det är ganska orealistiskt. Haha.


Zzzzzzz..

Veckans horoskop

DATUM: 2009-06-01 KLOCKSLAG: 19:00:03
Du kan inte ha kontroll över allting. Under veckan tvingas du att ge upp kontrollen över en händelse och låta den utvecklas utan din inblandning. Det känns svårt att släppa taget men du inser snart att du har gjort rätt och du tycker att det är skönt att du inte lade mer arbete på detta än vad du faktiskt gjorde. Händelser i slutet av veckan kan få dig som är upptagen i ett förhållande att önska att du vore singel igen, men detta är en önskan som är kortvarig.



Dagens låt = Cameron Cartio / Leyli

DATUM: 2009-06-01 KLOCKSLAG: 17:22:19

Jobbar extra i värmen..

DATUM: 2009-06-01 KLOCKSLAG: 17:17:25
Idag skulle jag egentligen varit ledig men ska jobba extra inatt. Gott att ha lite extra timmar att plocka ut sen i höst/vinter! :)
Men det var svårt att sova i värmen idag, blev inte många timmars sömn! :/ Solen ligger ju på från morgonen till ca 14.00.. Imorgon skulle det dock inte vara lika varmt, men då ska jag inte ligga % sova bort dagen, har tid hos läkaren kl 15.00, så jag tänkte gå upp några timmar innan faktiskt.

Nu ska jag göra mig iordning, ha det så gott i värmen *avundsjuk* :P