Hemma igen i skitvädret..

DATUM: 2009-07-31 KLOCKSLAG: 17:26:55
Trevlig överraskning vi fick när vi kom hem. Regn, regn & regn! Har hört att det mest regnat hela tiden medans vi varit borta :(
Vi var såå trötta när vi kom hem imorse vid 4-tiden.. flygresan gick väldigt smidigt men det är ju så svårt att sova på flygplan, stolarna är väl inte dom bekvämaste direkt. Vi har iaf haft en underbar vecka på Kreta med massa sol & värme. Grekerna är verkligen ett trevligt folk som jag nämnde i mitt förra inlägg, alltid ett leende på läpparna & vi har känt oss väldigt välkomna vart vi än har gått :)
Vi har som sagt mest slappat under veckan som varit, antingen vid poolen eller vid havet & på kvällarna har vi ätit god grekisk mat. En dag var vi i Elafonissi som verkligen var ett litet grekiskt paradis. Kristallklart & turkost vatten så långt ögat kan nå, vid strandkanten skimrar det rosa av pulvriserade snäckskal, ja det var verkligen en upplevelse att komma dit. På vägen till Elafonissi stannade vi till vid en droppstensgrotta som heter Agia Sofia. I gassande sol tog vi oss ca 200 trappsteg upp till grottan *pust* väl uppe hade vi en fantastisk utsikt över Topolia-ravinen. Vi passerade även små grekiska byar med olivlundar & vin, apelsin & citronodlingar. Ja, det var verkligen värt att åka ut på denna dagsutflykten :)
Är väldigt glad över att få upplevt Grekland faktiskt, jag har velat åka dit länge!

Lite bilder från Elafonissi:
(Resten av bilderna från resan läggs upp på facebook inom kort)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Designed by Hang