Nyheter från Pågen!

DATUM: 2010-06-06 KLOCKSLAG: 10:13:18
Jag är med i Pågens brödpanel & fick i fredags hem lite vårnyheter därifrån!
Såhär står det i produktbeskrivningen:

(Jag kommer skriva vad jag tycker om alla produkterna i ett annat inlägg!)


Pågen Trekorn - Ett osötat grovbröd som passar den mogna smaken. Härligt grovt i strukturen & får sin karaktär från klippta rågkärnor, fullkornsmjöl, havrekärnor & lin- och solrosfrön. Fullkornsinnehållet ligger på hela 44%.

Pågen Fröjd - Har funnits tidigare men bakas nu enligt ett nytt recept. Ett grovt & smakrikt portionsbröd som får sin karaktär av solros- och linfrön samt melonkärnor som ger brödet en kryddig ton. Till skillnad från tidigare är brödet nu delat, för att göra det enklare att göra sin favoritmacka.

Pågen Gifflar - Nu lanseras Pågen Gifflar med kardemummafyllning, en given smak i fikabrödsgenren. Gifflar är smidiga att ta med på utflykt & serveras smartast ur sin påse.

Nytt på brödhyllan är också att sveriges mest populära muffins fylls med ny smak. Muffinsens klassiska crémefyllning behålls, & får smak av jordgubbar, hallon & svarta vinbär. Pågens Crémefyllda Muffins blir ett perfekt avslut på en picknick i ett ljusgrönt vårlandskap.


Övriga nyheter är att alla pågens bröd kommer i nya förpackningar. I några fall har också mindre justeringar gjorts i recepten. Pågen Kneipp skärs upp i ännu generösare skivor & Pågen Äntligen Toast uppfyller nu kraven för nya nyckelhålet med 25% fullkorn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Designed by Hang