Hemma igen i skitvädret..

DATUM: 2009-07-31 KLOCKSLAG: 17:26:55
Trevlig överraskning vi fick när vi kom hem. Regn, regn & regn! Har hört att det mest regnat hela tiden medans vi varit borta :(
Vi var såå trötta när vi kom hem imorse vid 4-tiden.. flygresan gick väldigt smidigt men det är ju så svårt att sova på flygplan, stolarna är väl inte dom bekvämaste direkt. Vi har iaf haft en underbar vecka på Kreta med massa sol & värme. Grekerna är verkligen ett trevligt folk som jag nämnde i mitt förra inlägg, alltid ett leende på läpparna & vi har känt oss väldigt välkomna vart vi än har gått :)
Vi har som sagt mest slappat under veckan som varit, antingen vid poolen eller vid havet & på kvällarna har vi ätit god grekisk mat. En dag var vi i Elafonissi som verkligen var ett litet grekiskt paradis. Kristallklart & turkost vatten så långt ögat kan nå, vid strandkanten skimrar det rosa av pulvriserade snäckskal, ja det var verkligen en upplevelse att komma dit. På vägen till Elafonissi stannade vi till vid en droppstensgrotta som heter Agia Sofia. I gassande sol tog vi oss ca 200 trappsteg upp till grottan *pust* väl uppe hade vi en fantastisk utsikt över Topolia-ravinen. Vi passerade även små grekiska byar med olivlundar & vin, apelsin & citronodlingar. Ja, det var verkligen värt att åka ut på denna dagsutflykten :)
Är väldigt glad över att få upplevt Grekland faktiskt, jag har velat åka dit länge!

Lite bilder från Elafonissi:
(Resten av bilderna från resan läggs upp på facebook inom kort)






Uppdatering fran Grekland

DATUM: 2009-07-27 KLOCKSLAG: 19:14:54
Har precis varit uppe i bergen & vandrat runt & kikat pa hur grekerna bor :)
Vi stannade till & tog varsin ol pa en restaurang med en helt fantastisk utsikt over havet. Bilder kommer jag lagga upp nar jag ar hemma igen eftersom jag inte tog med mig kabeln.
For ovrigt ar grekerna valdigt gastvanliga, mer an vad jag trodde dom skulle vara, vi har blivit valdigt val mottagna pa alla stallen vi har varit pa :)
Nagot for ovrigt som ar lite annorlunda i detta landet ar att man inte far slanga toalettpapperet i toaletten utan i en hink brevid. Har ni hort nogot liknande? Kanns lite ohygieniskt men man far ta seden dit man kommer :)
Vi har for ovrigt slappat mest vid poolen & inte gjort sa himla mycket pa dagarna. Imorgon ska vi bege oss till havet som bara ligger 50 meter ifran hotellet. Vi har fatt ta det lungt dessa dagar vi har vart har med solen for Daniel brande sig riktigt illa forsta dagen.
I overmorgon ska vi aka till ett stalle som heter Elafonissi. Sags vara ett riktigt paradis. Vi pratade med en grek idag & han sa att det ar over 50 grader dar... PUST. Jag hoppas jag overlever :P
Nu ar min tid slut vid datan, vi hors!

Kram pa ER!!


Underbart med sol

DATUM: 2009-07-24 KLOCKSLAG: 19:22:37
Ah vad skont, har ar det minsann inget regnovader.. det var det igar nar vi akte mot landvetter. Har ar det sa himla varmt sa ni anar inte!!
Flygresan gick bra ner, det tog 3,5 timmar. Alldeles lagom.
Har badat & solat idag & sjalvklart lyckats branna mig, det hor val till forsta dagen utomlands haha :) Jag trodde vi hade data pa hotellet men det hade vi tydligen inte sa vi letade upp ett internetkafe som vi sitter pa nu sa jag tror inte det blir sa himla mycket bloggande framover faktiskt, inte lika ofta som jag tankte iaf. Lika bra det kanske, man borde inte sitta framfor datan pa semestern.
Lite senare ska vi ut och ata pa restaurang. Ska bli spannande att prova pa den grekiska maten.

Ha det gott sa hors vi!
KRAM

Ps. Hur ar vadret hemma nu?

Sista inlägget

DATUM: 2009-07-23 KLOCKSLAG: 09:36:20
Äntligen är dagen jag längtat så mycket efter här!!!
Nu väntar en vecka med sol, bad, god mat & goda drinkar :))
Har lite att plocka med härhemma så nu blir det inget mer bloggande innan vi åker.

Ha det så bra härhemma i Sverige så hörs vi från Grekland! :)
Bye.


Musiktipset = Kate Ryan / Babacar

DATUM: 2009-07-23 KLOCKSLAG: 09:11:12

Så braaaa!


Ca 1 dygn kvar..

DATUM: 2009-07-22 KLOCKSLAG: 16:26:10
..tills vi sätter oss på flyget mot Grekland. 18.15 går planet ifrån Landvetter. Vi har precis packat färdigt, eller ja, JAG är färdig :P Daniel står fortfarande & packar.
Så nu är allt färdigt typ. Önskar timmarna kunde gå lite fortare.
Jag vill ju komma iväg NU! :)
Kommer nog blogga därnere då & då så håll utkik efter inlägg om ni vill veta hur vi har det.

Nu ska jag laga lite middag.
Vi hörs!


Dagens låt = David Guetta & Chris Willis / Love Is Gone

DATUM: 2009-07-22 KLOCKSLAG: 10:45:54

Tips på skräckfilm?

DATUM: 2009-07-21 KLOCKSLAG: 19:12:30
Nu är det städat härhemma. Började packa lite smått förut men tar nog resten imorgon kväll eller på torsdag morgon. Tänkte på det förut, varför packar man alltid för mycket när man ska ut & resa? Vet inte hur mycket kläder jag har tryckt ner i den stackars resväskan, jag får nog plocka ut lite tror jag.. jag har säkert hälften av alla saker kvar att packa men väskan är redan full :P

Snart ska vi kolla på film. Köpte en dvd för några dagar sen som heter House Of Voices. Jag älskar ju skräckfilmer, men tyvärr har jag bara hittat endast ett fåtal jag tycker är riktigt bra. Får hoppas på att denna är bra!
Finns det någon som har något tips på en bra skräckfilm, skriv en kommentar :P


Städa & packa!

DATUM: 2009-07-21 KLOCKSLAG: 10:41:42
Idag är det städ & packdag hos oss. Vi åker ju i övermorgon :)
Har faktiskt en hel del att göra när jag tänker efter.. eller så kan jag strunta i vissa saker? Perfektionist som jag är så gör jag gärna 4 eller 15 saker extra... haha.
Nu kikade solen fram oxå, kanske ska sätta mig ute på balkongen & njuta av den ett tag innan jag sätter igång, fast det verkar som det blåser ganska mycket :S

För övrigt hade jag en jättetrevlig kväll igår & filmen levde upp till förväntningarna.
Jag älskar verkligen Ice Age filmerna, få filmer får mig att skratta så mycket som dom :P

Nä, dags för frukost, sen sätta igång med städet!



Vardagsbestyr & bio

DATUM: 2009-07-20 KLOCKSLAG: 10:09:47
Ååh, vi såg ju Walk The Line igår på kanal 3.. den är ju så bra den filmen!!
Någon mer som såg den?

Idag ska det tvättas. Fan att man inte har en egen tvättmaskin.. det hade varit guld värt. Likadant med diskmaskin. Jag kommer bli väldigt glad när jag väl har dom två sakerna :P Iaf, tvättning står på att-göra-listan idag. Efter det måste vi köra iväg lite skräp till soptippen, vet inte hur länge det har stått i hallen & väntat på att bli slängt.. det blir ju aldrig av!!! Sen måste jag iväg & handla b.la busskort för ikväll ska jag träffa Hanna & gå på Ice Age 3 :D Efter det ska vi ut & ta oss en drink. Det kommer bli roligt! 
Det är lite hur min dag ser ut - hur ser eran ut?


Zorbingen är bestämd

DATUM: 2009-07-18 KLOCKSLAG: 19:36:28

ÄNTLIGEN! Nu är zorbingen bestämd. Efter mycket om & men. Dom är inte lätta att kontakta dom där Action Event.. men nu ska vi iaf till jönköping i mitten på augusti. Det kommer bli roligt det här, tjooo va vi ska rulla. Funderar på att filma med kameran inne i bollen men det kanske inte går, ska nog göra ett försök iaf :P 


Ner, ner, ner för backen neeeeer..


Haha!


Ja tack!

DATUM: 2009-07-18 KLOCKSLAG: 16:52:23
Dessa hade jag gärna velat ha på fötterna...
Alla skor kommer härifrån

 





Nostalgi på tv

DATUM: 2009-07-18 KLOCKSLAG: 15:51:42

Hihi.. jag har precis sett Nils Karlsson Pyssling på tv :P
Man blir aldrig för gammal för Astrid Lindgrens filmer tycker jag.

Vilken film av Astrid Lindgren är eran favorit?


Riddare & tornerspel

DATUM: 2009-07-18 KLOCKSLAG: 12:27:12
Japp som sagt, vi valde att gå på medeltidsdagarna igår. Vädret var kanon & sällskapet likaså. Vilken tur vi hade egentligen med vädret.. hade varit jobbigt om det börjat regna eftersom dom inte hade någon form av tält att ta skydd under, men nu klarade vi oss ifrån det. Regnet kom idag istället märkte jag när jag vaknade imorse så man får väl hålla sig inne idag. Vad göra, vad göra? Igår städade jag våran lilla garderob (där allt skräp samlas, vinterkläder, städsaker osv) så nu är den ren & snygg. Idag vill jag gärna ha något att göra, men vad? Hmm, jag kommer nog på något.
Nu har snart en vecka gått på semestern & det är riktigt härligt måste jag säga, (även om jag emellanåt är lite smått rastlös) att veta att man är LEDIG & inte behöver planera massa saker.. ja ni förstår vad jag menar :)

Nu kan vi snart börja packa väskorna - 5 dagar kvar till Grekland!
(& massa grekisk sallad haha)
Åh vad skönt det ska bli. Där snackar vi avkoppling på hög nivå. Hemma är det alltid något som ska fixas & grejjas med. Tvätt, disk bla bla.. sådana saker behöver man inte tänka på utomlands & det gör väldigt mycket.

Nu ska vi se vad jag kan hitta på härhemma, tror jag ska ta tag i klädgarderoben & göra iordning där, det är en jäkla oreda där kom jag på nu :)
Bye.


Visst är det en vacker bild? (lånad från google.se)

En väldigt bra dag

DATUM: 2009-07-17 KLOCKSLAG: 11:46:48
Vi hade en jättemysig dag igår i Danmark. Jag är riktigt glad & nöjd! :) Jag var nämligen lite rädd för att vi skulle få tråkigt efter några timmar & inte visste vad vi skulle hitta på för vi hade ändå 9 timmar på oss tills båten gick hemåt igen. Men timmarna bara flög iväg. Först var vi ute vid Skagen & gick på stranden där. Självklart gick vi ut till Grenen, ni vet där havena möts? Lite läskigt att stå därute i vattnet för det var väldigt strömt, dessutom blåste det som attan. Där strosade vi runt lite & efter det gick vi runt i Skagen & tittade. Jättemysig liten stad måste jag säga. Efter det satte vi oss på en mysig liten tacobar & åt innan vi åkte mot båten igen. Vi hann även kika runt lite i Fredrikshamn men där fanns det nästan ingen människa alls... helt dött. Har hört från en del att det inte finns något alls att göra där & det verkade ju stämma haha.. Men vi hade en väldig tur med vädret, förutom att det blåste en del så hade vi solsken hela dagen, varmt & skönt. Även Daniel uppskattade det, han hade aldrig varit i Skagen innan, jag har ju ju varit där men inte inne i själva staden utan bara vid Grenen & stranden.

Idag är det någon form av medeltidsdagar där vi bor. Funderar på att gå dit. Hörde ju att det finns öltält ;) Fast inget är bestämt ännu.. får höra med resten av sällskapet innan!
Nu ska jag äta frukost, haj så länge!

Ps. Lägger ut bilderna på facebook, är det någon som inte har mig på facebook & vill se bilderna så be om en länk.


Daniel står & tittar ut över vattnet i Skagen


Jag på stranden i min nya stormiga frisyr haha

Ibland får man lyxa till det!

DATUM: 2009-07-15 KLOCKSLAG: 18:53:41
Har precis tagit mig ett varmt skönt bad. Inte ofta det händer, jag är mer en duschmänniska :) Men idag gjorde jag det, tänkte jag skulle skämma bort mig själv lite med peeling, krämer & ansiktsmask så nu känner jag mig väldigt fräsch. Dock trött. Man blir så hängig efter att ha badat. Men det är väl bra det. Får väl lägga oss hyfsat tidigt idag eftersom vi måste gå upp senast 5 imorgon bitti.. som tur är har jag inga problem med att gå upp tidigt trots att jag arbetar på natten. Värre är det med Daniel.. han avskyr tidiga mornar hehe.. men det ska nog gå bra! :)
Nu ska jag lägga mig & läsa bok. Bye.



Ett sådant badkar skulle man haft med tv & grejjer :P

Idag är det onsdag..

DATUM: 2009-07-15 KLOCKSLAG: 13:00:59

..& imorgon åker jag & Daniel till Danmark över dagen :) Kollade hur vädret var i Danmark igår & det verkade vara uppehåll. Hoppas det är det imorgon oxå.
Vågar jag be om lite sol tro?? :P
Idag ska vi iaf ta en sväng till apoteket & handla lite solskydd & andra välbehövliga saker till Grekland nästa vecka.
Fick ett mms av Magnus & Isabelle igår, dom är oxå i Grekland fast på Rhodos. Dom såg ut att ha det riktigt gött! Längtar man ännu mer då eller?! :) Jaja, inte många dagar kvar nu.. Dags för att förbereda sig inför flygresan.. Puh.. jag & flyga är inte en riktigt ok kombination.. Någon mer som känner som mig? :S


H&M & Jimmy Choo

DATUM: 2009-07-14 KLOCKSLAG: 11:19:34
Dessa kommer tydligen säljas på H&M i höst.. fan va snygga! Dessutom kommer H&M samarbeta med Jimmy Choo.. fatta vad mycket skor jag kommer köpa.. kommer bli en dyr höst :D



Fullkornsknäcke med ägg & anjovis

DATUM: 2009-07-14 KLOCKSLAG: 10:41:11
Dagens frukost blev 2 knäckebröd med ägg & ansjovis, 1 avokado (smaksätter med citron för godare smak) & 1 kopp vitt hallonte


Öl & Guitar Hero

DATUM: 2009-07-14 KLOCKSLAG: 09:31:51
Så inleddes min semester igår, med några öl & GH hemma hos Maria :P Riktigt roligt men jag är inte så bra på GH märker jag haha. Jag har sett klipp på youtube när folk spelar på expert.. alltså jag fattar inte hur dom klarar det men man blir fascinerad, eller jag blir det iaf :P Kolla in ett klipp här. En annan får sitta & spela på easy & blir jätteglad om man klarar sig igenom hela låten :D

Idag ska jag städa undan lite härhemma & sen inte göra ett endaste skit. Det enda jag ska göra är att planera middagen så idag ska det slappas riktigt ordentligt!! Daniel kommer hem idag oxå. Bra det, nu har han varit borta för länge :P

Frukostdags nu. Haj haj!!


Oh happy days..

DATUM: 2009-07-11 KLOCKSLAG: 17:49:56
Usch vad jag har tråkigt. Sitter & väntar typ att få åka till jobbet. Deppväder idag med så paraplyet blir min bästa vän idag oxå :) Egentligen skulle jag varit ledig idag & bara jobbat imorgon men tog denna natten extra. Men det gör inget, gott med lite extra obpengar & dessutom gör jag det hellre nu innan semestern än efter, på något sätt känns det lättare när man vet att man har ledigheten framför sig!

Dags att slöa vidare. Ha det gott.



Grekisk sallad är så gott!

DATUM: 2009-07-11 KLOCKSLAG: 00:01:32
Tja.. vad ska jag säga. Jag gjorde en grekisk sallad idag :P Kan inte hjälpa det. Jag ÄLSKAR det. Dessutom har jag upptäckt en väldigt spännande ingrediens som jag fick med när jag beställde en grekisk sallad på "Slimfood" inne i Nordstan för någon vecka sen.. soltorkade tomater! Fan godare än oliver som jag jämt tjatar om.. :P Så idag när vi handlade slängde jag ner det i kundvagnen & hade det i salladen - skitgott :)


Sallad, körsbärstomater, paprika, gurka, rödlök, fetaost & soltorkade tomater.. oliverna glömde jag faktiskt hur jag nu kunde göra det.. :)


På Slimfood i Nordstan.

Kallt o jä*ligt

DATUM: 2009-07-10 KLOCKSLAG: 18:49:33

Idag har det varit riktigt hurr burr väder.. smarta jag lämnade fönstrena öppna i både vardagsrummet & sovrummet igår innan jag lade mig så imorse när jag vaknade va det kallt som aset inne! Men det är ju sommar så man tycker ju att man kan göra så. Eller?! Så idag åkte koftan på.. trodde inte jag skulle behöva långärmat mer denna sommaren :(

Nåja. För övrigt har jag & Daniel varit iväg & handlat mat så nu är det gjort för denna månaden. & så var Magnus här på fika förut. Båda 2 gick på semester idag dom jäklarna :P Gott för dom! Daniel åker föresten till jönköping imorgon & hälsar på familj & vänner så jag är alldeles ensam till tisdag :( men jag ska nog klara mig. Ibland är det skönt att vara ensam oxå! (fast inte för länge haha)


Nu ska jag hoppa in i duschen & sen sätta mig med en bok.
Hej så länge!


It´s enough!!

DATUM: 2009-07-10 KLOCKSLAG: 11:57:25

Nu blir jag lite orolig. Än är det ett par dagar kvar men det känns inte som min semester startar bra på måndag om det ska hålla på att regna såhär.. fan va deppigt :S jajaja, så är det.. Bara det inte regnar torsdag nästa vecka, då åker vi till Danmark. Det vore synd!

För tillfället gör jag inte så mycket, precis ätit frukost & strax kommer Magnus över på en fika så jag får väl förbereda lite. Hörs ikväll :)



Min käraste ägodel

DATUM: 2009-07-09 KLOCKSLAG: 22:33:28
Vi alla äger någonting som betyder något alldeles speciellt för oss. Min käraste ägodel är ett smycke jag fick ärva från min farmor när hon gick bort för några år sedan. Tiden har gått alldeles för fort.. Jag minns henne fortfarande som det vore igår. Allt vi gjorde, hur hon tog hand om mig & hur oerhört snäll hon var. Jag minns alla dofter, alla bullbak & hennes varma leende.. Bara att tänka tillbaka gör ont & jag blir ledsen över att hon inte finns längre & även att jag inte uppskattade henne på det sättet jag gör idag. Men även om jag inte visade det så älskade jag henne över allt annat. Mycket var rörigt för mig när jag var mindre, det var en hel del kaos i mitt liv & hon var min stora trygghet. När jag bär detta smycket känner jag mig nära henne igen. Usch vad ledsen jag blev nu.. trots att det är flera år sedan gråter jag fortfarande när jag tänker på henne. Saknar dig farmor :'(

Vilken är eran käraste ägodel?


Resultat av frans & brynfärgningen

DATUM: 2009-07-09 KLOCKSLAG: 21:25:52
Nu kan man vakna på morgonen & känna sig fin även utan smink :P 
Tyckte det var en väldigt smidig procedur & sammanlagt tog det knappt 30 minuter, då ingick även plockning av ögonbrynen. Dock fick jag färg i ögonen i slutet & det sved som fasen, men annars så gick allt bra haha :)


Dålig bild, men brynen färgades ljusbruna & fransarna svarta.

Idag är det min dag

DATUM: 2009-07-09 KLOCKSLAG: 12:10:20
Idag hade jag tänkt att ägna dagen alldeles åt mig själv & göra det jag vill. Så lite senare ska jag iväg & strosa i klädbutiker & efter det har jag tid kl 17 på salongen där jag gjorde min ansiktsbehandling. Jag ska färga mina ögonfransar & ögonbryn. Första gången jag gör det, har allt tittat på färgning i affären men vågar inte göra det själv, vem vet hur resultatet skulle bli då haha :) Så det är dagens planer. Mm, jag är nöjd med att få tillbringa tid med mig själv faktiskt & göra exakt det JAG vill göra, det är jag värd. Jag prioriterar i stort sett alltid allt annat före mig själv & det går på ren rutin. Jag stannar aldrig upp & frågar vad JAG egentligen vill. Jag tror det är ett ganska vanligt problem idag? Många skäms för att vara egoistiska, varför är det så? Jag tycker man borde tänka tvärtom, att skämmas lite för att man INTE tänker på sig själv. Man måste lära sig att säga nej utan att få dåligt samvete då & då för vad är egentligen viktigast?
Andras behov eller dina egna?



Musiktipset = Space Cowboy / Falling Down

DATUM: 2009-07-09 KLOCKSLAG: 11:19:59
Mest spelad i mina högtalare nu ;)


Semestern är nära..

DATUM: 2009-07-08 KLOCKSLAG: 20:38:43

Oh nu närmar det sig bannemig!! Nu jobbar jag bara lördag & söndag, sen är jag ledig mina 4 veckor. Åh så skönt... semestern är efterlängtad vill jag lova. Dessutom är det bara 2 veckor kvar tills vi åker till Grekland. Tiden har gått så fort så det är inte klokt. Var inte längesedan vi planerade resan tyckte jag. Ska bli underbart att åka iväg bara jag & Daniel. Vi har aldrig varit ensamma innan på en resa :) Fan, snart dags att börja planera vad man ska ha med sig då, jag är ju alltid ute i extremt god tid.. haha :D Nä kanske kan vänta lite.. men däremot ska jag sätta mig med taxfree katalogen & kolla i den nu & se vad man ska beställa för gott, finns ju så mycket att välja på!


Gran Canaria januari 09


SPCA - Animal Rescue

DATUM: 2009-07-07 KLOCKSLAG: 17:02:39

Dessa människor är sanna hjältar. Människor som hjälper & räddar djur från misshandel. Animal Planet brukar sända en hel del sådana program & det är lika hjärtskärande varje gång jag tittar på det & oftast gråter jag. Det är så HEMSKT att se hur vissa behandlar sina djur, det är så fruktansvärt att jag saknar ord!! Att det finns så grymma människor i världen.. jag önskar dem all olycka faktiskt.. :(( Jag tar så himla illa vid mig av sådant här så ni anar inte..


Snyggaste jeansen i sommar..

DATUM: 2009-07-07 KLOCKSLAG: 15:57:56
..är väl självklart dessa eller? :P Älskar ju allt med färgen gul!
Såg dessa i en affär när jag & Daniel var i Göteborg i lördags & shoppade kläder.. men jag köpte dem aldrig. Såg dessutom ett par gula shorts som jag ångrade att jag inte köpte. Blähä. Ska nog ta svängen förbi Vero Moda på torsdag & kolla om det finns något liknande där.. iaf måste jag ha tag i ett par shorts, gula eller ej haha, har dåligt med det.


Dagens låt = September / Never Gonna Give It Up

DATUM: 2009-07-06 KLOCKSLAG: 17:32:10

Lax i foliepaket

DATUM: 2009-07-05 KLOCKSLAG: 20:26:21

Idag blev det ugnsbakad lax i folie med körsbärstomater, paprika, gurka & pressad citron. Något av det godaste jag vet. Man kan variera grönsakerna lite som man själv vill. Att tex blanda laxen tillsammans med skivad purjolök är gudomligt gott tillsammans med citronsaften. Mums!


Jag är nog trots allt inte så gammal?

DATUM: 2009-07-05 KLOCKSLAG: 13:04:33
Nu har jag vart ute & härjat 2 dagar i rad. Det var längesedan jag gjorde det, gör inte det så ofta nu när jag är så gammal som jag är.. :P Nädå, men helgen har varit kanonbra rent ut sagt. I fredags träffade jag några goa arbetskamrater, grillade & hade jättekul. Igår var det krogkväll med några vänner. Ah denna helgen var riktigt lyckad. Tack alla inblandade för detta! :) Så det betyder att jag fortfarande klarar av 2 kvällar med alkohol utan att behöva ta semester i en vecka haha ;)

Det verkar vara svalare idag? Skönt faktiskt, det har tagit på krafterna när det har varit så himla hett ute.
Nu ska jag äta frukost faktiskt, har inte hunnit med det än. Har laddat upp bilder från kameran till datorn, den är helt smockfull med bilder. Måste bränna över det på skiva sen.

So long!




Från i fredags





..& från igår :)

Världens häftigaste piercing!

DATUM: 2009-07-02 KLOCKSLAG: 17:42:17
Wohoo, jag har hittat en piercing jag verkligen vill göra. En Dermal anchor i nacken, fan va läckert! :P Sen hur dom får dit den har jag ingen lust att fundera vidare på haha.. såg en video på youtube & det var väl ingen vacker syn.. Åh en sådan vill jag HA. Men ni vet ju hur jag är.. mesig. Hade jag inte varit så mesig när det gäller smärta hade jag haft både tatuering & piercing vid detta laget.. Tänk om man typ svimmar eller ramlar av stolen eller nåt? :P


Bild lånad från google.

Veckans horoskop

DATUM: 2009-07-01 KLOCKSLAG: 17:41:10
En väns uppträdande går dig på nerverna den här veckan. Det är egentligen inte en sådan stor grej, men av någon anledning så är du extra retlig för tillfället. Kanske beror det också på att ni har umgåtts lite för mycket på sistone och börjat störa er på varandra på grund av det. Positivt med veckan är att du har bättre tur än vanligt och det visar sig främst under veckans andra hälft.